UMNO selami kesusahan rakyat dalam kempen Manik Urai

KOTA BAHARU 1 Jun — Tidur di rumah penduduk dan bersama menoreh getah adalah antara pendekatan jentera penerangan Umno bagi menarik sokongan pengundi di kawasan Dewan Undangan Negeri Kelantan Manik Urai dalam kempen menjelang pilihan raya kecil di situ 14 Julai ini.
Ketua Penerangan Umno Ahmad Maslan berkata petugas BN perlu merasai susah senang penduduk di situ yang sebahagian besarnya bekerja kampung untuk menambat hati mereka bagi mengundi BN.
“Jentera penerangan Umno dilancar secara rasmi hari ini, dengan tidur di rumah penduduk, dan jentera ini akan merasai susahnya pekerjaan mereka seperti bekerja kampung.
“Ceramah akan tetap diadakan tetapi lebih penting kita bertemu sendiri pengundi dan menerangkan apa pentingnya mereka memilih BN pada pilihan raya kecil nanti,” katanya kepada pemberita selepas Majlis Penerangan Umno Kelantan di sini hari ini. - Bernama

Posted by YB Datuk Hj. Ahmad bin Hj. Maslan on 11:52 AM. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 comments for UMNO selami kesusahan rakyat dalam kempen Manik Urai

Leave comment

Primary top col ads

Ahmad Maslan on Facebook

FLICKR PHOTO STREAM

Secondary content column1

sidebarads

1


2011 Ahmad Maslan Blog. Hakcipta Terpelihara.
[ Login ]